2016. dec 22.

Magyar sporthotelek minden igényre

írta: sportdieta
Magyar sporthotelek minden igényre

A telelés sokak számára a síelést jelenti, másoknak pedig valamilyen egzotikus utazást. De mit tegyenek azok a sportolók, akiknek nincs lehetőségük hosszabb időre elutazni, és az edzésmunkájukat sem szeretnék megszakítani? Egy-egy hétvégét eltölthetünk Magyarországon is valamelyik szuper wellnesshotelben vagy gyógyfürdős városban: ma már számtalan szállás kínál speciális sportolási lehetőségeket és többen egyedi diétát is szívesen elkészítenek a vendégeknek.

debrecenisporthotel.JPG

Kifejezetten a sportolóknak lett kialakítva a Debreceni Sporthotel, amely gyakorlatilag a város sportlétesítményeinek szállásadó intézménye. Ennek megfelelően uszodakomplexummal, futópályákkal, fedett labdajátékokhoz használható termekkel, fitneszteremmel, judo tatamival, tenisz és tekepályákkal várják a sportolókat, sőt edzőtáborokat is lebonyolítanak igény szerint. A speciális diétás kéréseket is teljesítik, és sportorvos is rendelkezésre áll. Ha a pihenés és a kényelem helyett inkább a megszokott edzésrendet szeretnénk követni, akkor jó választás lehet az egyszerű, sportos hotel. Mindeközben pedig megnézhetjük Magyarország második legnagyobb városának látnivalóit, barangolhatunk a téli Nagyerdőben, kipróbálhatjuk a városi élményfürdőt és a kulturális programokat. Itt a család minden tagja megtalálja a saját számítását a sportolón kívül is.

kolpinghotel.jpg

A kisgyermeket nevelő sportolóknak az sem mindegy, hogy a gyerek mit csinál, mialatt ők edzenek. A gyermekbarát szolgáltatásairól híres Kolping Hotel rájuk is gondolt. A fitneszterem, az uszoda, a műfüves focipálya, a kerékpárkölcsönző azokat a szülőket szólítja meg, akik a pihenés idejét is szeretnék aktívan tölteni. Nem mellesleg a szálloda bébiszitter szolgáltatása vigyáz a kicsikre, amíg a szülők sportolnak. A Hévíz közelében fekvő csodálatos komplexum bármilyen speciális étrend-igényt kielégít, legyen szó cukormentes, gluténmentes, paleo vagy egyéb diétáról. A környéken Keszthely, Hévíz, Zalakaros látnivalói és élményfürdői várják a családokat.

globalhotel.JPG

A fővároshoz közeli Telkiben található Globall Sport- és Wellness hotel, amely speciális teljesítményfokozó sportmenüt is összeállít az ide érkező vendégeknek. A hotel vitaminbárja pedig zöldség és gyümölcssalátákkal, turmixokkal várja a sportolókat. A két focipálya és műfüves pálya kifejezetten előnyös lehet a focicsapatoknak. Természetesen itt is van fitneszterem, a wellness részleg medencéi, szaunái, jégkabinjai és masszázsszolgáltatása pedig támogatják a sportolók regenerációját.

granada.JPG

A kecskeméti Granada wellness és sporthotel elsősorban szabadtéri sportprogramokat kínál, de a wellnessrészleg medencéi, szaunái, a fitneszterem, a TRX-edzés és a teniszpályák télen is kipróbálhatóak. Ha szeretnénk megismerni az alföldi régiót, Kecskemét látványosságait, akkor válasszuk a Granadát, amely igény szerint teljesíti a sportolók egyedi kéréseit. Külön csomagokat biztosítanak a családdal érkezőknek és az idősebb, nyugdíjas korosztálynak is.

spirithotel.jpg

Ha valaki még nem sportol rendszeresen, de szeretné elkezdeni, akkor a legjobb, ha ellátogat a sárvári Spirit hotelbe. Itt orvosok, edzők, dietetikusok várják a vendégeket, akiknek személyreszabott programot alakítanak ki, ebben bennefoglaltatik egy általános állapotfelmérés, egy speciális étrend összeállítása, mozgásterápia és edzés-terv. Az egészség jegyében fürdő és spa-kúrát ajánlanak, a fogyni vágyóknak pedig életmódcsomagot. A szépségápolás iránt érdeklődő vendégek pedig számtalan szépészeti kezelést is kipróbálhatnak.

Szólj hozzá

sporthotel Sportdiéta